Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 14. november 2021, kl. 11:00
Sted Ørum Kirke, Bjørnbækvej 37, 9320 Hjallerup
Sandra Fossdal Nielsen

24. søndag efter trinitatis

756 Nu gløder øst i morgenskær
457 Du, som gik foran os
581 Der er et helligt værge
582 At tro er at komme
473 Dit minde skal, o Jesus, stå
560 Det livets ord vi bygger på

Dette hellige evangelium skriver evangelisten Matthæus:  Mens Jesus talte til dem om dette, kom der en synagogeforstander og kastede sig ned for ham og sagde: »Min datter er lige død. Men kom og læg din hånd på hende, så vil hun leve.« Jesus rejste sig og fulgte med ham sammen med sine disciple.

Men se, en kvinde, der i tolv år havde lidt af blødninger, nærmede sig Jesus bagfra og rørte ved kvasten på hans kappe. For hun sagde ved sig selv: »Bare jeg rører ved hans kappe, bliver jeg frelst.« Jesus vendte sig om, så hende og sagde: »Vær frimodig, datter, din tro har frelst dig.« Og fra det øjeblik var kvinden frelst.

Da Jesus kom til synagogeforstanderens hus og så fløjtespillerne og skaren, der larmede, sagde han: »Gå væk! Pigen er ikke død, hun sover.« De lo ad ham; men da skaren var jaget bort, gik han ind og tog hendes hånd, og pigen rejste sig op. Og rygtet derom kom ud over hele den del af landet. Matthæusevangeliet 9,18-26