'Da Hellevad Kirke fik sit første orgel'. Foredrag og orgelkoncert ved organist Lasse Christensen i Hellevad Kirke

Torsdag d. 30. september 2021, kl. 19:00
Hellevad Kirke, Bredkærsvej 2B, 9320 Hjallerup
Lasse Christensen
Gratis

Ved du hvem, der har præluderet i Hellevad Kirke gennem tiderne? Kender du historien om, hvordan Hellevad fik sit første orgel?

Hør historien om Hellevad Kirkes første orgel fra 1909, efterfølgende renoveringer og kirkens nuværende orgel, og få fingrene i en ny lille bog om orglerne og organisterne ved Hellevad og Ørum Kirker. Udgivelsen er skrevet af organist Lasse Christensen, som også er aftenens vært. Han spiller desuden et program på kirkens velklingende orgel. Efterfølgende serveres en forfriskning.

Foredraget finder sted torsdag den 30. september 2021 i Hellevad Kirke kl. 19. Gratis entré.

Arrangør: Menighedsrådene og Klokkerholm Borgerforening.