Onsdag d. 15. september 2021, kl. 19:00

HusAar er en barbershopkvartet efter alle kunstens regler. De optræder til alt fra egne koncerter, festivaller, på byens gader og stræder til private frierier. Navnet kommer fra byen hvor vi kommer fra: Aarhus. Hvis man vender stavelserne om får man husAar, men husaar kan have flere betydninger. Barbershop er en konkurrencesport og deres mål er at blive verdensmestre.

Alle kvartettens medlemmer har længe været aktive i korlivet i Aarhus og fandt hinanden gennem Barbershopkoret BarbAros.

Kvartetten består af Anders Slot Sørensen, tenor, Yngve Lyngsø, lead, Søren Kronsgaard Detlefsen, baryton, og Jonas Rasmussen, bas.

Koncerten finder sted onsdag den 15. september 2021 i Hellevad Kirke kl. 19. Der er gratis entré.

Koncert med barbershopkvartetten husAar i Hellevad Kirke
Barbershopkvartetten husAar