Onsdag d. 17. februar 2021, kl. 10:00

Har du en baby mellem 0 og 10 måneder? Vil du gerne synge for dit barn? - så tilmeld dig vores babysalmesangshold!

Vi samles en ugentlig formiddag i Hellevad Kirke, hvor vi synger en række gode salmer mens vi laver håndtegn, gynger og danser med baby, kigger på stjerner, tænder lys etc.

Efter lektionen hygger vi os med lidt kaffe.

Tilmelding sker til organist Lasse Christensen, gerne via mail: lasse@hellevadkirke.dk eller telefon/SMS: 28 39 77 90.

Vi begynder onsdag den 20. januar 2021 klokken 10 og samles alle onsdage til og med den 31. marts 2021.

Ved tilmelding bedes du oplyse følgende: - Navn på den forælder, som deltager - Telefonnummer og mailadresse - Navn på baby - Kaffe- eller tedrikker, vand eller juice

Tilbuddet foregår i et tæt samarbejde med Hjallerup Kirke, så alle interesserede kan deltage på tværs af sognegrænserne. Deltagelse er gratis.

Babysalmesang i Hellevad Kirke
Lasse Christensen