Torsdag d. 8. april 2021, kl. 19:00

Har du mod til at hilse på en udlænding? Synes du at kulturelle forskelle er noget bøvl? Tror du folk med andet religion er svær at omgås? Vil du vide mere om, hvad kultur er, samt hvordan det påvirker vores opfattelse og adfærd i praksis?

Kom og lyt med til en livslang erfaring i integrations-feltet ved Nidal Seide, hvor personlige og faglige erfaringer danner grundlag for at knække den kulturelle kode og er med til at bygge bro mellem kulturerne til alles fordel. Aftenens foredrag sætter fokus på hvad er kultur, hvad er integration, hvordan viser den tavse viden sig i praksis, hvordan forstår vi tal og fakta og hvorfor danner vi fordom?

Kom og nyd en aften med mange faktuelle oplysninger om udfordringer og historier om hvordan integrationen er i praksis.

Nidal Seide ankom til Danmark i 1986 som palæstinensisk flygtning. Efter en del år med kamp for at frigøre sig og integrere sig, fik hun sin første eksamen som dansklærer. Hun er uddannet folkeskolelærer med fire linjefag i dansk, engelsk, religion og billedkunst. Nidal har arbejdet som dansklærer i ti år og tog derefter en kandidat i kulturformidling med speciale i afklaring af den tavse kulturelle viden. Derefter blev hun selvstændig med sin egen konsulentvirksomhed, hvor hun bidrager til integration over hele landet. Nidal har altid været aktiv med at hjælpe andre til en bedre integration og har siddet i integrationsrådet i Brønderslev Kommune som næstformand, og som næstformand i Rådet for Etniske Minoriteter. Hun har beskæftiget sig med foredrag og udforsket kulturen på egen hånd både fagligt og praktisk.

Foredraget finder sted torsdag den 8. april i Konfirmandstuen (Bredkærsvej 22) kl. 19. Der er gratis entré, men tilmelding kræves. Send en mail herom til: lasse@hellevadkirke.dk

Gæst i et yndigt land: Om at begribe Danmark og danskheden. Foredrag ved Nidal Seide
Nidal Seide
Sted Konfirmandstuen, Bredkærsvej 22, 9320 Hjallerup