Torsdag d. 5. november 2020, Kl. 14:30 til kl. 16:00

Er du glad for at strikke? Vil du være med til at give dåbsbørn i Hellevad Kirke og give deres forældre et minde for livet? – så er kirkens nye strikkecafé noget for dig.

Strikkede dåbsklude er blevet en trend i hele landet. Når præsten under dåben har øst vand på dåbsbarnets hoved tre gange, bliver vandet de fleste steder tørret af med en almindelig hvid klud. Dåbskluden gør dette betydningsfulde øjeblik og minde til noget vedvarende, og forældrene får kluden med hjem.

En dåbsklud er en 20x20 cm hvid strikkede klud med kristne symboler, fx tro, håb og kærlighed.

Strikkecaféen finder sted i Konfirmandstuen (Bredkærsvej 22, Klokkerholm) følgende torsdage: 1.-8.-22.-29. oktober og 5.-12. november fra kl. 14.30 til 16. Vi har købt garn og fundet mønstre, men du skal selv medbringe strikkepinde str. 2,5 og 3. Desuden er der kaffe på kanden.

Vi strikker dåbsklude
Sted Konfirmandstuen, Bredkærsvej 22, 9320 Hjallerup