Tirsdag d. 26. januar 2021, kl. 19:00

Der bliver spillet for fuld musik, når Brønderslev Harmoniorkester igen i år skylder nytåret i gang i Hellevad Kirke. Det bliver et festligt program med mulighed til at synge med på et par af numrene.

Brønderslev Harmoniorkester består af 30 musikere i alderen 19 til 80 år. De spiller et bredt repertoire fra den klassiske musik til den populære musik. Orkesteret ledes af dirigent Mogens B.B. Jensen, og spiller årligt en del koncerter, som trækker fulde huse. De sætter en ære i at underholder på bedste vis med musik og sjove indslag.

Grundet Covid og pladsudfordringer medvirker cirka halvdelen af orkestret ved koncerten.

Koncerten finder sted tirsdag den 26. januar 2021 i Hellevad Kirke klokken 19. Der er gratis entré, men tilmelding kræves - send en mail herom til: lasse@hellevadkirke.dk

Nytårskoncert med Brønderslev Harmoniorkester i Hellevad Kirke
Brønderslev Harmoniorkester