Tirsdag d. 26. januar 2021, kl. 19:00

Hornmusik, champagnepropper og nytårskur

Der bliver spillet for fuld musik, når Brønderslev Harmoniorkester igen i år spiller nytårskoncert i Hellevad Kirke. Programmet bliver festligt, folkeligt og flot, og der bliver også mulighed til at synge med på et par af numrene.

Brønderslev Harmoniorkester består af 30 musikere i alderen 19 til 80 år. De spiller et bredt repertoire fra den klassiske musik til den populære musik. Orkesteret ledes af dirigent Mogens B.B. Jensen, og spiller årligt en del koncerter, som trækker fulde huse. De sætter en ære i at underholder på bedste vis med musik og sjove indslag. Der er således lagt op til en festlig nytårskoncert i Hellevad Kirke, tirsdag en 26. januar klokken 19, hvor alle er velkomne. Der er fri entre til koncerten og efterfølgende er Klokkerholm Borgerforening vært ved kransekage og boblevand.

Velkommen til Kulturkirken NICOLAUS.

Nytårskoncert med Brønderslev Harmoniorkester i Hellevad Kirke
Brønderslev Harmoniorkester