• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 12. november 2020, kl. 19:00

Tidligere sognepræst i Hellevad og Ørum Sogne, Ole Skov Thomsen, har siden han gik på efterløn for tre år siden haft lejlighed til at fordybe sig i en gammel interesse, nemlig maleri og kunsthistorie. Vi har bedt ham fortælle herom blandt andet om forholdet mellem kunst, tro og eksistens. Undervejs viser han nogle af sine billeder, heriblandt ældreportrætter, blomstermotiver og landskabsbilleder, og han fortæller om de overvejelser han som maler står overfor i forbindelse med tilblivelsen.

Foredraget finder sted torsdag den 12. november i HELLEVAD KIRKE (NB) kl. 19. Der er gratis entré, kaffe/brød 20 kr.

Grundet COVID-19 er der tilmelding til foredraget, som sker via mail til: lasse@hellevadkirke.dk – skriv antal deltagere og om I skal sidde med afstand eller kan sidde tæt.

AFLYST! Fra prædikestol til pensel og palet. Foredrag ved Ole Skov Thomsen
Ole Skov Thomsen