• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 30. juni 2020, kl. 20:00

Mange har sikkert sunget morgensang sammen med Phillip Faber siden midten af marts. Nogen har måske erfaret glæden ved at synge sammen, fundet storheden i den danske sangskat eller blot nydt at følge med fra sofaen. Uanset hvad er man velkommen til fælles aftensang ved Ørum Kirke.

Arrangementet foregår foran våbenhuset ved Ørum Kirke. Der bliver sat stole op (men medbring gerne selv en festivalstol), trykket sanghæfter, og klaveret bliver rullet udenfor. Organist Lasse Christensen sætter tonen an, og kirkesanger Mette Bjørn og sognepræst Sandra Fossdal Nielsen synger for. De vil også synge et par sange trestemmigt a cappella sange. Efterfølgende er menighedsrådet vært ved et glas kold vin.

Foreløbigt er der afsat to datoer: 30. juni og 9. juli kl. 20. I tilfælde af dårligt vejr eller blæst foregår arrangementet i Ørum Kirke.

Vi vil sidde med de afstandskrav, som myndighederne anbefaler. Folk i risikogruppen skal tage de forholdsregler, som myndighederne anbefaler.

Lasse Christensen, Mette Bjørn, Sandra Fossdal Nielsen
Sted Ørum Kirke, Bjørnbækvej 37, 9320 Hjallerup