Tirsdag d. 11. august 2020, kl. 19:00

Graver Henrik Jul Larsen og Søren Sillesen fra Lokalhistorisk Arkiv vil i ord og billeder fortælle om kirkegårdens udvikling gennem tiderne.

Samme aften vil menighedsrådet i Hellevad Sogn orientere om valget til menighedsrådet, arbejdet i den forløbne funktionsperiode, kommende opgaver, datoer og regler for valgforsamlingen og antallet af kandidater, der skal vælges til menighedsrådet.

Tirsdag den 11. august i Konfirmandstuen (Bredkærsvej 22) kl. 19.

Dagsorden:

1. Velkomst ved menighedsrådets formand.

2. Valg af dirigent.

3. Orientering om arbejdet i den forløbne funktionsperiode og orientering om det kommende menighedsråds opgaver.

4. Visioner, ønsker og ideer til det kommende menighedsråd. Oplæg ved menighedsrådet og debat.

5. Redegørelse for det seneste års regnskab samt det kommende års budget.

6. Orientering om datoer og regler for opstilling og valgforsamling, og orientering om muligheden for at udløse afstemningsvalg.

7. Oplysning om antallet af kandidater, der skal vælges til menighedsrådet.

8. Afklaring af, hvem der eventuelt er interesseret i at opstille som kandidater og stedfortrædere på valgforsamlingen i september.

Hellevad Sogns Menighedsråd
Sted Konfirmandstuen, Bredkærsvej 22, 9320 Hjallerup