×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 1. september 2020, kl. 19:00

Alle pladser er udsolgt, men send gerne en mail alligevel og kom på venteliste.

Grundet COVID-19 er der tilmelding til koncerten, som sker via mail til: lasse@hellevadkirke.dk – skriv antal deltagere og om I skal sidde med afstand eller kan sidde tæt. Deltagere som ikke er tilmeldt må vente udenfor kirken, og kan få en plads, hvis der er ledige bænke.


Oplev ægte folkemusik fra Vendsyssel, når folkemusik duen Jensen & Bugge besøger Ørum Kirke.

Ved koncerten bliver man ført igennem noget af den bedste danske spillemandsmusik, anekdoter og et par af de folkemusikmelodier, der jo findes i salmebogen.

I 2008 fandt duoen en spillemand ude på den amerikanske prærie. Han var oldebarn til en af Vendsyssels vigtigste spillemænd sidst i 1800-tallet, nemlig Kræn Jerup. Dwight Lamb, som spillemanden hed, har i hele sit 86-årige liv spillet oldefaderens vendsysselrepertoire, så det har Jensen & Bugge lært ved mere end tyve besøg til Midtvesten. Dwight selv er også dansk rigsspillemand og fik i 2017 Amerikas største pris for traditionsbevarelse på grund af sin vigtige vendsysselmusik.

Så selvfølgelig skal der spilles også noget af Dwights musik.

Om duen
Folkemusikduoen Jensen & Bugge blev dannet i 2001 og består af harmonikaspilleren Mette Kathrine Jensen Stærk og violinisten Kristian Bugge. Begge musikere er uddannet ved Syddansk Musikkonservatorium i Odense og det var også i studietiden de dannede duoen Jensen & Bugge.

Duoen er særdeles alsidigt og spænder over folkemusikgudstjenester, skolekoncerter, koncertballer. Jensen & Bugge er kendt fra blandt andet Tønder Festival samt arrangementer og koncerter både i Danmark og USA.

Koncerten finder sted i tirsdag den 1. september 2020 i Ørum Kirke kl. 19. Der er gratis entré.

Velkommen til Kulturkirken NICOLAUS.


Hør duen spille ved en sommerkoncert i Skagen Kirke

UDSOLGT! Folkemusik fra Vendsyssel ved Jensen & Bugge  i Ørum Kirke
Medvirkende
Jensen & Bugge
Sted Ørum Kirke, Bjørnbækvej 37, 9320 Hjallerup
Pris
Gratis. Tilmelding via mail: lasse@hellevadkirke.dk