• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 18. december 2019, kl. 19:00

Julens sange og salmer. Det er overskriften, når det lokale bykor fra Klokkerholm giver adventskoncert i Ørum Kirke. Koret synger et bredt repertoire af julens sange, og publikummet får også mulighed for at synge med.

Klokkerholm Koret blev oprettet i 1985, og er et blandet voksenkor med knap 30 medlemmer fordelt på fire stemmer. De øver hver onsdag aften i Konfirmandstuen i Klokkerholm fra september til april. Koret er en selvstændig forening med egen bestyrelse under Klokkerholm Fritidsskole.

Koret ledes af dirigent Line Marie G. Jensen, som er uddannet fra Nordjyske Musikkonservatorium. Hun overtog dirigentstokken i 2007, og virker også som professionel fløjtenist og er musikskolelærer i Frederikshavn Kommune. Hun leder foruden også Sundby Koret i Nørresundby.

Koncerten finder sted onsdag den 18. december klokken 19. Der er gratis entré. Efter koncerten serverer menighedsrådet et glas portvin.

Velkommen i Kulturkirken NICOLAUS!

Klokkerholm Koret med dirigent Line Marie G. Jensen
Ørum Kirke, Bjørnbækvej 37, 9320 Hjallerup, Danmark