Workshopskoncert med 'Korliv - Folkekirkens Kororganisation' i Ørum Kultur- og Forsamlingshus

28

Dato Lørdag d. 28. januar 2023, kl. 15:00
Sted Ørum Kultur- og Forsamlingshus, Bjørnbækvej 38, 9320 Hjallerup
KORLIV Nord - Thomas Lennert, instruktør
Gratis entré.

Oplev en værkstedskoncert med voksenkor fra 'Korliv - Folkekirkens Kororganisation'. De har været samlet hele dagen til korstævne under ledelse af instruktør Thomas Lennert, og vil præsentere, hvad de har lært.

Thomas Lennert er til daglig organist og korleder i Hornslet Kirke nord for Århus. Han er meget aktiv som stævneinstruktør, og ikke mindst særdeles flittig som komponist. Han skriver for kor i alle aldre, og har også flere orgeludgivelser på sit CV. Thomas arbejder fortrinsvis med genrerne gospel, rytmisk kormusik og ny nordisk musik.

Lørdag den 28. januar 2023 i Ørum Kultur- og Forsamlingshus kl. 15. Gratis entré.