Dato Fredag d. 1. juli 2022, kl. 09:00
Lasse Christensen
Gratis entré.
Morgensang og rundstykker i Hellevad Kirke

Start dagen med en halvtimes morgensang efterfulgt af rundstykker og kaffe. Vi har forberedt seks sange og salmer fra Salmebogen, Højskolesangbogen og salmebogstillægget 100 salmer. Hør derudover korsang, et ord til dagen og musik. Ved klaveret sidder organist Lasse Christensen. Se hvilke sange, der bliver sunget på hjemmesiden.

Vi synger morgensang den første fredag i sommermånederne i kirkerne, næste gang den 1. juli i Hellevad Kirke kl. 9, og 5. august i Ørum Kirke kl. 9.

Fredag den 1. juli i Hellevad Kirke kl. 9. Deltagelse er gratis.

Programmet for morgensangen:

Præludium: Morgenstund har guld i mund, Jesper Madsen

To salmer fra Salmebogen: 752 Morgenstund har guld i mund (mel. Barnekow) og 747 Lysets engel går med glans

Morgenbøn

Korsats: Nu ringer solen op, Lasse Lunderskov/John Høybye

To salmer fra 100 salmer: 814 Denne morgens mulighed og 807 Den lange lyse sommerdag

Interludium: Lysets engel går med glans, Lasse Toft Eriksen

Fadervor

To sange fra den nye højskolesangbog: Herligt, en sommernat og Du danske sommer, jeg elsker dig

Velbekomme: Kaffe og rundstykker