Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 25. august 2022, kl. 14:15
Sted Klokkerholm Skole, Smørblomstvej 5A, 9320 Hjallerup
Lasse Christensen
Korstart med korskolen - tilmelding

Efter sommerferien kan du igen gå til korsang sammen med dine venner! Korskolen er et gratis fritidstilbud for alle børn fra 3. klasse og opefter - eneste forudsætning er lysten til at synge.

Du lærer en masse gode sange og salmer, vi arbejder med sangstemmen og du bliver god at synge sammen med dine kammerater. Vi medvirker til en række gudstjenester og koncerter i Hellevad og Ørum Kirker, og til december skal vi gå lucia til julekoncerten. Derudover deltager vi i et par korstævner i løbet af sæsonen.

Vi begynder torsdag den 25. august 2022 i musiklokalet på Klokkerholm Skole kl. 14.15. Undervisningen varer en time. Tilmelding sker ved henvendelse til organist Lasse Christensen på lasse@hellevadkirke.dk