Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST! Ulvetimen for børnefamilier | Godnathistorie og aftensmad i Hellevad Kirke

24

Dato Torsdag d. 24. november 2022, kl. 17:00
Sted Hellevad Kirke, Bredkærsvej 2B, 9320 Hjallerup
Sandra Fossdal Nielsen
Gratis

AFLYST, desværre pga. få tilmeldte.

Ulvetimen for børnefamilier

Vi inviterer børnefamilier til godnathistorie og aftensmad i Hellevad Kirke. Arrangementet er primært målrettet familier med børn i alderen fra dagpleje til og med indskolingen. Vi skal både høre en god bibelhistorie, der fanger børnenes opmærksomhed og har god pointe, og synge kendte sange og salmer med fagter til. Efterfølgende serverer vi pølsehorn, pizzasnegle, agurk-/gulerodsstænger mv. til aftensmad, som spises på kirkebænkene. En hyggelig stund i kirken før sengetid.

Deltagelse er gratis, men af hensyn til beværtningen er der tilmelding (se nedenunder).

Torsdag den 24. november 2022 i Hellevad Kirke kl. 17.