Kirkekoncert med Elkjær Trio i Hellevad Kirke

Hellevad Kirke, Bredkærsvej 2B, 9320 Hjallerup
Elkjær Trio
Gratis

Elkjær Trio er opstået i et samspil mellem tre erfarne konservatorieuddannede musikere, Hanne Elkjær, Martin Kjeldgaard og Peter Søvad, på henholdsvis trompet/flygelhorn, klaver og kontrabas. Trioen spiller musik, vi alle kender, eksempelvis I skovens dybe stille ro, Bach´s Air, Amazing Grace, What af wonderful World og My heart will go on. Aftenens program vil være et mix af årstidens melodier og navnkundige toner.

Så læn dig tilbage og lad dig tanke op med afslappende, behagelige og velkendte klange, og for en stund give hjernen et frirum. Det hele vil være krydret med gode historier undervejs, serveret med humor og varme.

Tirsdag den 8. marts 2022 i Hellevad Kirke kl. 19. Gratis entré.