Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 8. december 2021, kl. 10:00
Sted Hellevad Kirke, Bredkærsvej 2B, 9320 Hjallerup
Lasse Christensen
Julebabysalmesang i Hellevad Kirke

Forældre på barselsorlov inviteres til en særudgave af babysalmesang med julesalmer sammen med deres små babyer.

I løbet af december måned kommer mange forskellige institutioner forbi kirken til julegudstjenester, fx dagplejere, børnehaver og skoler. Vi inviterer også forældre på barselsorlov til at komme til juleafslutning i kirken. Julens mange smukke salmer er repertoiret for arrangementet, og disse melodier vil vi synge og nynne for babyerne. Denne salmeskat er i sig selv en gave at give videre til næste generation.

Efterfølgende serverer vi norske klejner og en kop kaffe, og vi får lejlighed til at ønske hinanden en glædelig jul.

Arrangementet finder sted onsdag den 8. december 2021 i Hellevad Kirke kl. 10, og tilmelding sker til organist Lasse Christensen på: lasse@hellevadkirke.dk