​ De ni læsninger til jul

​  De ni læsninger til jul
Udgivet fre d. 19. nov 2021, kl. 08:00
Bloggen

De ni læsninger er en musikgudstjeneste, hvor der gennem ni bibeltekster fortælles om syndefaldet, Guds udvælgelse og frelse, sådan som den udspilles i den bibelske historie. Traditionen med de ni læsninger stammer fra England, hvor den blev holdt første gang i 1918 i Kings College Chapel i Cambridge. I England holdes de ni læsninger juleaften, men i Danmark er det blevet en tradition at holde de ni læsninger i adventstiden.

Kirkekoret medvirker under ledelse af organist Lasse Christensen. Liturg er sognepræst Sandra Fossdal Nielsen.

Musikgudstjenesten finder sted søndag den 5. december 2021 i Hellevad Kirke kl. 11.