Fire syngende mænd

Udgivet søn d. 29. aug 2021, kl. 08:00
Bloggen

»husAar« er en århusiansk barbershopkvartet efter alle kunstens regler. Barbershop er en konkurrencesport, og deres mål er at blive verdensmestre. De gør alt, hvad de kan for at underholde publikummet med lækre harmonier og ufatteligt lange toner. Så hvis du ikke har hørt en barbershopkvartet før, skal husAar nok sørge for at give dig en ordentlig præsentation ved koncerten. Kort sagt, kom og hør fire mænd synge til stor fryd for øregangene og smilebåndet.

Gruppen består af Anders Slot Sørensen, Yngve Lyngsø, Søren K. Detlefsen og Jonas Rasmussen.

Koncerten finder sted onsdag den 15. september 2021 i Ørum Kirke kl. 19. Gratis entré.

Arrangør: Ørum Sogns Menighedsråd.