Gå til korsang med dine venner

Udgivet fre d. 16. jul 2021, kl. 08:00
Bloggen

Det er fedt at synge! Især hvis man synger i kor! Efter en lang nedlukning begynder korskolen igen. Fra slutningen af august kan du igen gå til korsang sammen med dine venner om torsdagen. Vi begynder med at øve i Hellevad Kirke, men håber at kunne samles i skolens musiklokale på et senere tidspunkt.

Kom og vær med – vi får det sjovt, og du tjener ovenikøbet lidt lommepenge, når du medvirker til en gudstjeneste eller koncert. Nye medlemmer optjener efter tre måneders prøvetid. Mod slutningen af sæson får alle et korsangerbevis.

Korskolen er et gratis fritidstilbud til alle børn fra 3. klasse og opefter, som arrangeres på vegne af menighedsrådene i Hellevad og Ørum Sogne.

Tilmelding sker ved henvendelse til organist Lasse Christensen, lasse@hellevadkirke.dk – tlf./sms: 28 39 77 90.

Korstarten finder sted torsdag den 26. august 2021 i Hellevad Kirke kl. 15 til 16.

Klik her og hent kor-invitationen.