Udgivet ons d. 31. mar 2021, kl. 08:00

Nordjysk Pilgrimsforening indbyder til vandringer ad Hærvejen. De har tidligere gået etaperne fra Frederikshavn til Fejborg Bakke ved Jyske Ås, derfor starter vandringerne nu ved Fejborg Bakke.

Tre etaper i 2021
Alle vandringer starter kl. 10.

Tirsdag den 6. april: Fejborg Bakke til Hellevad Kirke, 12 km (Mødested og parkering: Skævevej 199, 9352 Dybvad).

Tirsdag den 18. maj: Hellevad Kirke til Hammer Sognegård (i Grindsted), 12 km. (Mødested: Bredkærsvej 2B, 9320 Hjallerup).

Tirsdag den 24. august: Hammer Sognegård (i Grindsted) til Nr. Uttrup Kirke, 14 km. (Mødested: Uggerhalnevej 23, Grindsted, 9310 Vodskov).

Praktiske oplysninger
Det er nødvendigt at tilmelde sig hver enkelt etape senest tre dage før vandringen. Ved tilmelding oplyses telefonnummer og mailadresse, så vi kan få kontakt med jer, hvis vejrsituationen er sådan, at vi må aflyse en vandring. Hvis en etape aflyses, fortsætter vi næste vandring efter planen ovenfor, og så aftaler vi en dato, hvor vi kan gå den etape, vi mangler.

Tilmelding: til Gunhild Grarup på mail: gunhild.grarup@gmail.com eller mobil: 25 39 18 67.

Transport
I skal selv sørge for transport. Vi vil planlægge det sådan, at nogle af jer sætter jeres bil ved startstedet, andre ved slutstedet. Hvad I hver især skal gøre, får I at vide efter tilmeldingen.

Medbring
En rygsæk med madpakke, vand og eventuelt varme drikke. Påklædning efter vejret, vi aflyser ikke, fordi det regner.

Pris: 25 kr. for foreningens medlemmer, 50 kr. for ikke medlemmer. Et medlemskab af foreningen koster 100 kr. pr. år.

Vandringsledere: Sten Erik Løvgreen og Gunhild Grarup.

Hent infofolder her.

Kategorier Bloggen