Udgivet tir d. 30. mar 2021, kl. 08:00

»Restaureringen af Hellevad Kirke ønskes gennemført nu«, »Hellevad Kirke ved Hovedrestaurering forvandlet til en af Vendsyssels smukkeste«, »Dobbelt Begravelse paa Hellevad Kirkegaard«, »Da Menigheden tog Hellevad Kirke i Brug igen«

Det er blot et udpluk af avisoverskrifter gennem tiden, hvor Hellevad Kirke er blevet omtalt. Vi har fundet en række artikler fra Aalborg Amtstidende og Vendsyssel Tidende primært fra 20erne til 60erne, som fra april til maj måned kan ses i Hellevad Kirke. Læs om istandsættelsen af kirken i 1941, restaureringen i 60erne, da kirken fik nyt orgel, indsættelsen af pastor Nielsen og flere spændende artikler.

Der vil også være et udvalg af fotografier af kirken og noter om kirken og kirkegården fra Aksel Kristensens arkiv udlånt af lokalhistorisk arkiv.

Kirkens er åben alle dage fra kl. 8 til 15.

Kategorier Bloggen