Udgivet tir d. 23. mar 2021, kl. 08:00

Tårnuret på Hellevad Kirke står i øjeblikket stille. Vi ved på nuværende tidspunkt ikke, hvad årsagen er. Uret har virket vakant igennem vinteren, da frosten satte ind. Men kirkeklokken slår stadig time- og halvtimeslag og ringer solen op og ned på hverdage og lørdage præcis kl. 8 og 18. Hvis du hører kirkeklokken ringe om søndagen, betyder det, at du skal komme til gudstjeneste.

Vores gravermedhjælpere, Bente Kristensen og Lars Jensen, er igen kommet tilbage efter vinterorlov fra Hellevad Kirkegård. De og graver Henrik Larsen arbejder på at gøre kirkegården forårsklar og planter hornvioler på gravstederne. I Ørum arbejder graver Mette Bjørn og medhjælper Mona Christensen ligeså med at plante forårsblomster i bedene. Tag gerne en vandring på vores velholdte kirkegårde.

Kategorier Nyt fra menighedsrådene