Udgivet tor d. 24. dec 2020, kl. 09:00

Kære alle. Grundet de seneste udmeldinger fra kirkeministeren og biskopperne er alle vores gudstjenester i Hellevad og Ørum Kirker aflyst til og med søndag en 3. januar 2021.

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi ser frem til 2021!

Kom i stedet til julegudstjeneste derhjemme. Både landsdækkende og lokale tv-stationer sender gudstjenester, du kan lytte med i din radio eller deltage i en gudstjeneste online på din computer, tablet eller telefon.

Gudstjenester på DR

24. december klokken 14.45 på DR1:
Juleaftensgudstjeneste fra Risskov Kirke – med sognepræst Hanne Marie Houkjær, DR-værterne Anders Laugesen og Sofie Østergaard, koret Korvida, Anne Linnet m.fl.

24. december klokken 16.03 på P1:
Juleaftensgudstjeneste – fra Viborg Domkirke. Prædikant: Thomas Frank, vært: Lisbeth Melendez.

25. december klokken 10.00 på DR1 – og samme dag klokken 14.00 på DR2:
Juledagsgudstjeneste fra Risskov Kirke – med provst Esben Thusgård.

25. december klokken 10.03 på P1:
Gudstjeneste på P1 - fra Viborg Domkirke – prædikant: biskop Henrik Stubkjær. Vært: Lisbeth Melendez.

26. december klokken 10.03 på P1:
Gudstjeneste på P1 – fra Viborg Domkirke. Prædikant: Christian Langballe. Vært: Malene Fenger-Grøndahl.

27. december klokken 10.03 på P1:
Gudstjeneste på P1 – fra Maribo Domkirke. Prædikant: Biskop Marianne Gaarden. Vært: Jon Kaldan.

27. december klokken 10.15 på DR1 – og samme dag klokken 14.00 på DR2:
Julesøndags-gudstjeneste fra Vor Frue Kirke i København – med domprovst Anders Gadegaard som prædikant, Paula Larrain som vært og musik med bassisten Chris Minh Doky og orkester, organist Mark Baumann og Domkirkens Kantori.

1. januar klokken 00.06 på DR1:
Nytårsgudstjeneste fra Vor Frue Kirke i København. Biskop Peter Skov-Jakobsen, og Københavns Drengekor medvirker.

1. januar klokken 10.03 på P1:
Gudstjeneste på P1 – fra Frelsens Hær i Valby med prædikant Hanne Wahl. Vært: Katarina Lewkovitch.

3. januar klokken 10.03 på P1
Gudstjeneste på P1 – fra Budolfi Kirke i Aalborg med forfatteren Charlotte Rørth som gæsteprædikant. Vært: Lisbeth Melendez.

3. januar klokken 10.15 på DR1 – og samme dag klokken 14.00 på DR2:
Helligtrekongers-gudstjeneste fra Gellerup Kirke ved Aarhus. Her er sognepræsten Niels Hviid prædikant, mens seernes vært er Paula Larrain, der har inviteret generalsekretæren for Caritas, Maria Hammershøy, med til gudstjeneste.

Gudstjenester på TV2 Nord / TV MIDTVEST

TV2 Nord sender julegudstjeneste fra Hals Kirke den 23. december kl. 19.50 og kl. 21 samt den 24. december kl. 17 og kl. 20.05. Du kan også streame gudstjenesten fra www.tv2nord.dk

TV2 Nord Salto sender desuden julegudstjeneste fra Musikkens Hus i Aalborg den 24. december kl.13. Denne streames også på Musikkens Hus' Facebook-side (link)

Find TV2 Nords juledækning samt sendetider på TV2 Nords hjemmeside (link)

Seere i TV MIDTVESTs sendeområde kan tage med til julegudstjeneste fra Sortebrødre Kirke i Viborg den 24. december kl. 12.05, kl. 16, kl. 19.30 og kl. 22. Julegudstjenesten kan også findes online på TV MIDTVESTs hjemmeside her (link). Du kan desuden se julegudstjeneste på TV MIDTVEST den 25. og 26. december.

Kategorier Nyt fra menighedsrådene