Udgivet tir d. 29. dec 2020, kl. 08:00

For femte år i træk har menighedsrådene i Hellevad og Ørum Sogne uddelt julehjælp til økonomisk trængte familier med børn under 18 år.

Kurvene, som familierne får, indeholder madvarer til en julemiddag bestående af svinekam, hamburgerryg, tilbehør og sodavand. Derudover får hvert barn i familien et gavekort til Kon-Tur Hjallerup. Som sponsorat til julehjælpen, har Kon-Tur bidraget til gavekortets værdi. Meny Klokkerholm har stået for udleveringen af kurvene, og har desuden fyldt ekstra juleslik i kurvene, som deres bidrag til julehjælpen.

Kurvene udleveres til dem, som Brønderslev Kommune har anslået at have brug for en ekstra hjælp.

"En stor tak for samarbejdet til Meny Klokkerholm for såvel sponsorerede varer som pakning og udlevering af kurvene. Tak til Kon-Tur Hjallerup for bidrag til julehjælpen. Også tak til Brønderslev Kommune, som har behandlet ansøgningerne", siger Poul Larsen fra Ørum Sogns Menighedsråd, som har været tovholder på kirkens julehjælp.

Julehjælpen er blevet uddelt i tæt samarbejde med en sagsbehandler fra Brønderslev Kommune, som har stået for det administrative. Menighedsrådene har ikke ønsket at få udleveret en navneliste på modtagerne. Ligeledes har modtagernes medlemskab af folkekirken ikke spillet en rolle for tildeling af kirkens julehjælp.

Sognepræst Sandra Fossdal Nielsen har vedlagt alle pakkerne en julehilsen med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår.

Kategorier Bloggen