Udgivet fre d. 11. dec 2020, kl. 08:00

Julen sig nærmer, og dermed også de traditionsrige juleaftensgudstjenester i Hellevad og Ørum Sogne.

Det er tidligere meldt ud, at der i år afholdes fire juleaftensgudstjenester den 24. december. Dette fastholdes, dog med en enkelt ændring. Den sidste julegudstjeneste afholdes i Klokkerholm Hallen. På denne måde skulle det være muligt at tilgodese alle og sikre, at ingen kommer til at gå forgæves til årets julegudstjeneste.

I år vil der således være følgende juleaftensgudstjenester:
Kl. 13 Ørum Kirke
Kl. 14 Hellevad Kirke
Kl. 15 Ørum Kirke
Kl. 16 Klokkerholm Hallen - dørene åbnes kl. 15.15.

Alle gældende regler omkring sprit, mundbind og afstand overholdes. Der er ingen tilmelding til gudstjenesterne.

Ønsker familien ikke at deltage i år på grund af Covid-19, henviser vi til øvrige muligheder via vores hjemmeside eller Facebook-side, fx radio- eller TV-gudstjenester (fx på TV2 Nord), juleprædikenen på hjemmesiden.

Bemærk: På grund af den aktuelle situation med Covid-19 kan der komme yderligere ændringer. Følg derfor med via vores hjemmeside eller Facebook-side.

Julegudstjeneste for børnefamilier

Vi holder som noget nyt en julegudstjeneste for børnefamilier lillejuleaften den 23. december i Hellevad Kirke kl. 11. Ved gudstjenesten synger vi nogle julesange og -salmer som børnene kender, derudover lytter vi til en god julehistorie og slutter med et fælles Fadervor.

Julegudstjenester på DR TV og DR P1

For dem som foretrækker at blive hjemme i stuen juleaften, kan man på DR TV og DR P1 se/lytte til en optaget juleaftensgudstjeneste. Hold dig orienteret på kanalernes programoversigt for, hvornår gudstjenesterne sendes.

Bemærk: På grund af den aktuelle situation med Covid kan der komme ændringer. Følg derfor med via vores hjemmeside eller Facebook-side.

Kategorier Bloggen