Udgivet fre d. 24. jan 2020, kl. 08:00

Årets konfirmander og kirkens kor giver en gospelkoncert under ledelse af gospelkorleder Pernille Axelsen fra Hjallerup. Det bliver en koncert hvor alle kommer til at synge, klappe i takt og gå frem side til side. Kort sagt et energiboost af sang, glæde og fællesskab.

Pernille leder Hjallerup Gospelkor og har stor erfaring med genren. Hun studeret rytmisk sanger på Nordjysk Musikkonservatorium, er til daglig kirkemusiker i Hjallerup Kirke og har desuden sit ejet band, Pernille Axelsen Band, sammen med Andreas O’Carroll på guitar, Christian Thrane på bas, Jens Axelsen på trommer, og Andreas Bek Mortensen på tangenter. Sidst nævnte med medvirker til gospelkoncerten som pianist.

Koncerten finder sted lørdag den 8. februar i Hellevad Kirke kl. 16. Der er gratis entré.

Kategorier Nyheder