Udgivet tir d. 14. jan 2020, kl. 08:00

Vær velkommen, Herrens år, Champagnegaloppen og Pomp and Circumstance. Der bliver spillet for fuld musik, når Brønderslev Harmoniorkester spiller nytårskoncert i Hellevad Kirke. Programmet bliver festligt, folkeligt og flot, og der bliver også mulighed til at synge med på et par af numrene. Til lejligheden er der ovenikøbet skrevet en sang.

Brønderslev Harmoniorkester består af 30 musikere i alderen 19 til 80 år. De spiller et bredt repertoire fra den klassiske musik til den populære musik. Orkesteret ledes af dirigent Mogens B.B. Jensen, og spiller årligt en del koncerter, som trækker fulde huse. De sætter en ære i at underholder på bedste vis med musik og sjove indslag.

Der er således lagt op til en festlig nytårskoncert i Hellevad Kirke, tirsdag den 28. januar klokken 19, hvor alle er velkomne. Der er fri entré. Koncerten afholdes i et samarbejde med Klokkerholm Borgerforening, og støttes af Brønderslev Kommunes kulturpuljen. Borgerforeningen er efter koncerten vært ved kransekage og boblevand.

Kategorier Nyheder