Udgivet fre d. 3. jan 2020, kl. 08:00

For fjerde år i træk har menighedsrådene i Hellevad og Ørum Sogne uddelt julehjælp til økonomisk trængte familier. Uddelingen skete i samarbejde med Brønderslev Kommune, som har udvalgt de enkelte familier. Menighedsrådene har i den forbindelse ikke stillet krav om en bestemt religiøs tilhørsforhold eller ønsket at kende ansøgernes identitet.

I år har otte familier med tilsammen 13 børn fået tildelt en kurv. Kurvene har indeholdt madvarer til en julemiddag, sodavand og juleslik. Desuden en julegave til hvert barn. Værdien af kurvene har været mellem 600 til 800 kroner, derudover varer sponseret af Meny Klokkerholm.

Hver familie har fået et kort med en julehilsen fra sognepræsten og menighedsrådene.

En stor tak til Meny Klokkerholm og Brønderslev Kommune for samarbejdet med uddelingen af kurvene.

Glædelig jul og godt nytår!

På vegne af begge menighedsråd
Poul Larsen
Ansvarlig for julehjælpen