Udgivet fre d. 15. nov 2019, kl. 08:00

Brønderslev Kirke efterlyser værter og frivillige hjælpere til juleaftens-arrangement i kirken

Hvert år indbyder Brønderslev Kirke alle og enhver til at fejre juleaften i kirkens lokaler, hvor frivillige hjælper med at lave en traditionel og hyggelig juleaften. Hvert år deltager en god flok mennesker, en blandet flok af ældre og yngre og familier, som hellere vil fejre en traditionel og hyggelig jul i sognegården sammen med andre, i stedet for at sidde alene eller rejse væk til juleaften. 

Men der mangler værter til at byde deltagerne velkomne og skabe rammerne for festen. Desuden mangles tre frivillige personer til at hjælpe med de praktiske ting omkring maden mm. Der er allerede en kok, som styrer køkkenet, nogle frivillige hjælpere og en pianist, som spiller til julesangene. 

Så har du lyst til en anderledes og meningsfuld juleaften, og kan du hjælpe som vært eller med det praktiske, så kontakt Brønderslev Kirkekontor (telefon 98 82 07 13, mail: kirkekontoret@broenderslevkirke.dk) eller Else Hansen (telefon 20 40 58 35), som er tovholder på juleaftensarrangementet. Arrangementet foregår juleaften, den 24. december 2019 fra klokken 17 til 21. Både værter og frivillige indbydes til et møde inden tiden, hvor de sættes ind i opgaverne. 

Det er Brønderslev Kirke og diakoniudvalget i Brønderslev Provsti, som står bag juleaftensarrangementet.

Kategorier Nyheder