Udgivet tir d. 3. sep 2019, kl. 08:00

Nu begynder en spændende og sjov tid, hvor vi skal udforske kirken, livet, de store spørgsmål og alt muligt andet – og du kan være med! Du og dine venner i 3. klasse inviteres nemlig til at gå til minikonfirmand. Vi skal synge, lege, høre historier, være kreative sammen og gå på opdagelse i kirken.

Vi begynder tirsdag den 1. oktober 2019. Undervisningen foregår blandt andet som en del af UUV. Vi kommer og henter jer efter skoletid klokken 13.05 og vi slutter klokken 14.35, så sidste afgang med skolebusserne kan nås fra klokken 14.55.

Undervisningen finder sted dels i Konfirmandstuen (Bredkærsvej 22) og Hellevad Kirke følgende tirsdage: 1.-8.-22.-29. oktober, 5.-12.-19.-26. november. I kommer til at møde Kirsten Stokholm Jørgensen fra Kirkebillen, som sammen med organist Lasse Christensen står for undervisningen.

Tilmelding sker via mail til: lasse@hellevadkirke.dk – med elevens fulde navn, forældres navne, telefonnumre, mail- og postadresser. Derudover forældres samtykke om der må tages billeder, hvor eleven er på, fx til brug på sociale medier og hjemmeside.

Kirsten og Lasse

Vigtige datoer:
1. oktober: Første undervisningsgang.
1. december: Adventsgudstjeneste i Ørum Kirke klokken 13 og afslutning på minikonfirmandforløbet. Efter gudstjenesten er alle inviteret til juletræ, æbleskiver og gløgg i Ørum Kultur- og Forsamlingshus. Der vi desuden være underholdning for alle børn.

Kategorier Nyheder