Udgivet tir d. 7. maj 2019, kl. 08:00

Brønderslev Provstis kommunikationsgruppe indbyder til en eftermiddagsworkshop, hvor du helt konkret kan lære at redigere en kort video, som du kan bruge for eksempel på hjemmesiden eller på Facebook og Instagram.

Det er Tenna Lyng Svensson, kirke- og kulturmedarbejder i Horsens og Hammer Sogne, som vil være guide og introducere deltagerne til et nemt og gratis videoredigeringsprogram, som er nemt at gå til. Det kræver ikke de store forudsætninger, men man skal naturligvis have lysten til at lære og viljen til at forsøge!

Medbring gerne nogle stumper video, som du har taget, fx med din mobiltelefon, som du kan bruge til workshoppen. Måske er der et bestemt arrangement du har lyst til at lave en videooptakt til - eller måske er det et kort indslag med præsten, som fortæller om hvornår der er konfirmandindskrivning eller lignende!

Workshoppen finder sted torsdag den 13. juni klokken 14.00 i Kirkeladen, Stenum. Der serveres kaffe mm. undervejs. Det er gratis at deltage og tilmelding er nødvendig.

Tilmelding senest onsdag den 5. juni til Pia Uth telefon 20 22 00 78 eller på mail: pia@broenderslevprovsti.dk

Kategorier Nyheder