Udgivet fre d. 29. mar 2019, kl. 08:00

Som optakt til påskeugen afholdes en påskekoncert i Kulturkirken NICOLAUS / Ørum Kirke med kirkekoret. En koncert med korsang, musik for orgel og fløjte, fælles salmer og læsninger af påskens højdepunkter fra Bjarne Reuters gendigtning af Biblen, ’Bogen’. Hele koncerten rammer påskeugen ind. Alle korsatser er fra nulevende komponister og gedigent klassisk kirkemusik.

Kirkekoret medvirker til langt de fleste gudstjenester og højmesser i Hellevad og Ørum Kirker. Ved gudstjenester medvirker koret altid med introitus og motet efter prædiken, samt sang under nadveren ved højmesser. Derudover løfter de salmesangen, og kirkesanger Mette Bjørn synger ofte en diskantstemme til en salme, hvilket medvirker til en højtidelig og festlig stemning. På fløjte medvirker Line M.G. Nørgaard.

I forbindelse med koncerten bliver der desuden fernisering af tidligere kirkebladsforsider, som er designet af Gitte Engen. Billederne vil kunne ses ved påskeugens gudstjenester i Hellevad og Ørum Kirker.

Koncerten afholdes palmesøndag den 14. april klokken 15. Menighedsrådet er efterfølgende vært ved forfriskning.

Kategorier Nyheder